|
EMO’ da, İnform Dinamik Kesintisiz Güç Kaynakları Semineri Düzenlendi…
Piller Bölge Satış Müdürü Daniel Bianconi, Haziran ayında gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde, İnform Dinamik UPS satış ekibi ile birlikte, müşterileri ziyaret etti. Müşterilerin yoğun istekleri üzerine, Elektrik Mühendisleri Odası’nın İstanbul Şubesi’ nde, Dinamik Kesintisiz Güç Kaynakları, Hastanelere ve Data merkezlerine yönelik çözümleri içeren bir seminer düzenlendi. 18 Haziran 2009 tarihinde, EMO’ da düzenlenen bu seminere, çeşitli sektörlerden firma yetkilileri katıldı.
İnform Satış ve Proje Müdürü Şahin Bayram, seminere katılan 50’ ye yakın yetkiliye, Dinamik Kesintisiz Güç Kaynakları ile ilgili sunum yaptı. İnform Dinamik UPS Satış ekibinde yer alan Yalçın Topaloğlu, Murat Taşçıoğlu ve Özge Pişkin’ de seminer sonunda katılımcılarının sorularını yanıtladı.
Katılımcılar, Dinamik UPS ile ilgili oldukça yararlı bir çalışma olduğunu vurgulayarak, seminer sonunda İnform Dinamik UPS Satış ekibi ve Daniel Bianconi’ ye teşekkür ettiler.
|